Sågverk

På sågverk finns många olika ställen att nyttja vårt system. För att nämna några så kan det vara allt från att få bort damm från produktionslokaler, justerverk, basning för att få till den perfekta luftfuktigheten vid torkningen samt att många använder systemet för att smörja och kyla sågklingorna.

Fördelen med att få bort dammet och öka luftfuktigheten är att arbetsmiljön för den anställda bli betydligt mycket bättre samt att med rätt fuktighet kommer ni få en bättre kvalitet på ert virke. 

Vi jobbar idag mot de flesta av Sveriges största sågverk men vi hittar även lösningar för de mindre och deras problem, vilket vi är mycket stolta över. 

Som trogen medlem i sågtjänst så söker vi alltid nya kontakter och erbjuder alltid fri konsultation.

Klicka på bilden så kommer ni till ett reportage som vi gjort hos några av medlemmarna hos sågtjänst.

För att nämna ett av våra mycket lyckade projekt.

LKAB Berg & Betong installerade i somras vårt system på en av deras stora krossanläggningar. När det dammade som värst så var de som en sandstorm i Sahara och de fick stänga visa dagar för de följde vindarna mot staden. Vid samma sandstorm och med vårt system installerat så sjönk dammet ca 70-80 %. 

Sektionschefen Leif Krekulas på LKAB Berg & Betong uttalande sig nyligen i deras tidning ”LKAB Framtid” om några av anläggningarna vi installerat hos dem, både ovan och under jord. Se nedan.