Systemet Jomi disinfector

Desinficeringssystemet fungerar utmärkt inom livsmedelsindustrin. Idealisk även för t.ex. vårdinrättningar, gym, kollektiva färdmedel, transportsektorn, kylanläggningar, toaletter och andra offentliga miljöer.

disinfector

JOMI DISINFECTOR är en enkel, men smått revolutionerande system som användsför ytdesinfektion. Vi vill här poängtera skillnaden mellan desinficering och sterilisering. Denna maskin, i möjligaste mån byggd i rostfritt stål, tankas med vårt desinfektionsmedel ”DISINFECT 2073” och ansluts sedan till ett vanligt vägguttag. Systemet kan användas av fyra olika användare samtidigt. Användaren kan därefter på ett okomplicerat sätt spruta en fin dimma över de ytor och objekt som kan antas vara kontaminerade av virus, bakterier och mögel.

Eftersom det inte är fråga om blötläggning utan endast en fin dimma som skall appliceras på ytorna, innebär det att ytorna torkar på någon minut. Det skall påpekas att ”Disinfect 2073” inte är ett rengöringsmedel utan endast avsett för ytdesinfektion. Synligt smutsiga ytor skall därför rengöras på konventionellt vis innan medlet appliceras. Den högtryckspump som gör jobbet i maskinen är så snillrikt konstruerad att den får sin smörjning av det medel som används. Pumpen är med andra ord helt oljefri. Det är även av denna anledning maskinen endast får användas med det av oss levererade medlet ”Disinfect 2073” då detta medel har de egenskaper som pumpen kräver. Detta medel levereras i färdigblandad form på femliters dunkar för en bekvämlig hantering vid påfyllning av tanken. Maskinens tank rymmer 14 liter vilket ger en effektiv arbetstid om strax undertre timmar. Med standardmunstycke monterad med kapaciteten 0,083 liter per minut. Systemet använder sig av ett tryck på 70 bar.

JOMI DISINFECTOR kan extra utrustas så man kan vara upp till 4 användare på varje system, det mobilsystemet på produktbilden är extrautrustad med detta block som sitter längst fram på enheten.

Maskin:

JOMI DISINFECTOR

Huvudmått:

1,11 x 0,57 meter

Nettovikt:

101 kg

Bruttovikt:

125 kg, med 2st reservdunkar a’ 5 liter

Anslutningsspänning

1-fas 230VAC, jordat

Max pumptryck:

80 bar

Förbrukning desinficeringsmedel:

0,083liter/minut*

Volym tank:

14 liter

Desinficeringsmedel:

JOMI DISINFECT 2073, eller annat av JOMI SYSTEM AB godkänt medel

Lägsta tillåtna arbetstemperatur:

+5°C

Högsta tillåtna arbetstemperatur:

+40°C

*Vid 1 användare med STD dysa (050)

Användningsområden

Kyrkor

Restaurang & Konferens

Hotell

Bussar

Kundansvarig desinficering

Elias Holmström, är en av grundarna till vårt mobila desinficeringssystem. Kontaktperson vid intresse för offerter samt demo av JOMI DISINFECTOR.

Är ni intresserade av en demo eller vill veta mer om våra produkter?

Tillbehör

JOMI DISINFECT 2073

Jomi Disinfect 2073 är vårt heltäckande och effektiva ytdesinfektionsmedel.

Jomi Disinfect 2073 är vårt heltäckande och effektiva ytdesinfektionsmedel. Produkten börjar verka omedelbart efter applicering och skall därför inte sköljas bort utan kan med fördel ligga kvar för att självtorka. Desinfektionsverkan baseras på kvartära ammoniumföreningar som varken ger lukt, smak eller färg, vilket gör produkten utmärkt inom livsmedelsindustrin. Idealisk även för t.ex. vårdinrättningar, gym, kollektiva färdmedel, transportsektorn, kylanläggningar, toaletter och andra offentliga miljöer.

Medlet är biologiskt nedbrytbart.

Jomi Disinfect 2073 dödar bakterier, mögel, svamp, virus och mikroorganismer. Ytor/objekt som kan antas vara känsliga bör provsprayas med försiktighet före hel behandling. Elektronik skall alltid behandlas med försiktighet! Kapslingsklass avgör behandlingsmöjlighet.

Produkten levereras färdig för applikation.

Innan användning av Jomi Disinfect 2073 ska överflödig smuts tas bort och bör alltså vid behöv städas på konventionellt vis innan användning. Ett tunt skikt sprayas därefter på ytan som skall desinficeras och tillåts sedan självtorka. Beroende på den mängd som applicerats och underlagets material varierar torktiden från fall till fall.

Innehåller penetreringsmedel, komplexbildare, baktericid & vatten. pH: 7, Densitet: 1kg/l, Viskositet: 1 cP

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Munstycket 2,25 dysa

Våra munstycken är väldigt enkla att byta på snabbkopplingen som sitter på appliceringspistpolen. Med detta standardmunstycke är vätskeåtgång en ca 4,2 deciliter per minut. Denna storlek används när mängden vätska inte är lika känsligt t.ex. materialslussar, lastutrymmen i lastbilar etc. Munstycket är i rostfritt stål.

Standard munstycket 0,5 dysa

Våra munstycken är väldigt enkla att byta på snabbkopplingen som sitter på appliceringspistpolen. Med detta standardmunstycke är vätskeåtgång en ca 0,83 deciliter per minut. Munstycket är i rostfritt stål.

Kontakta oss för DEMO eller offert

Vi är ett familjeägt och ägarstyrt bolag med över 33 år i branschen som erbjuder ett av marknadens mest kostnadseffektivaste högtryckssystem. Företaget genomsyras av ett stort engagemang och tekniskt kunnande där drivkraften hos oss är att ständigt förbättra och utveckla verksamheten för att arbeta långsiktigt tillsammans med våra kunder.

Elias Holmström

elias@jomisystem.se

2 + 4 =